logo

Vakantiebungalow Dwingeloo

Type: Vakantiebungalow Dwingeloo
Recreatiecentrum "de Noordster"
Noordster 105
7991 PB Dwingeloo
Tel receptie:0521-597238
Plaatsnummer 64 "de Waterman"
Object beheer:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 06-46287163
 

Ligging / Faciliteiten.
RCN de Noordster ligt gunstig voor het maken van trips naar interessante bezienswaardigheden en leuke attracties. In het Planetron van Dwingeloo kunt u de ruimte ontdekken, de sensatie van “rondomfilm” beleven en kennismaken met nieuwe elektronische communicatiemiddelen. De rijke Drentse cultuur leeft voort in schilderachtige dorpen als Orvelte, waar de dorpelingen in historische kleding rondlopen en oude ambachten demonstreren.

Natuurlijk gaat u ook een dag naar het beroemde Dierenpark Emmen. De pretparken Attractiepark Slagharen en Avonturenpark Hellendoorn zijn binnen redelijke tijd te bereiken. Niet ver van ons centrum ligt trouwens de grootste overdekte speeltuin van Nederland, Speelstad Oranje. De moeite waard zijn ook het Drents Museum en het Verkeerspark in Assen.

Op het centrum zelf is een waterspeelparadijs voor kinderen tot en met 10 jaar, dit waterspeelparadijs is geopend wanneer de buitentemperatuur boven de 20 graden is.

ns faci 3

Bezienswaardigheden:
De bungalow is vrijstaand in het bos gelegen en biedt veel privacy, is compleet ingericht, ruim en comfortabel. De bungalow is van alle gemakken voorzien. De bungalow is van steen en heeft drie slaapkamers. Op een slaapkamer een stapelbed de andere slaapkamers twee eenpersoonsbedden. De bungalow bevat een zit/eethoek, een keuken, douche en toilet. er is gas, water, elektriciteit, koelkast, gaskomfoor, magnetron, c.v. installatie, begin maart 2019 is er een nieuwe TV en INTERNET gerealiseerd, het wachtwoord voor wifi is aangebracht op de router.
 
U moet zich melden bij de receptie, zowel bij aankomst a;s vertrek. bij de bungalow mag een auto geparkeerd worden, meerdere auto's moeten op het parkeerterrein geplaatst worden.
 
  • 1.JPG
  • 2.JPG
  • 3.JPG
  • 4.JPG
  • 5.JPG
  • 6.JPG
  • 7.JPG