Chalet Brunssum

Type: Chalet Brunssum
Resort Brunssummerheide
Akerstraat 153
6445 CP Brunssum
Tel: 088-0708090 (kies optie 4)
Ligging / Faciliteiten.
Welkom op Resort Brunssummerheide
Een heerlijke vakantie middenin DE NATUUR
Door de mooie geografische ligging is het niet alleen mogelijk Limburg te ontdekken maar ook even een kijkje te nemen bij onze buren Duitsland en België. De nabij gelegen steden Maastricht, Valkenburg en Aken bieden vele attracties. U kunt de spannende grotten bezoeken, een gokje wagen in het casino en veel cultuur opsnuiven, een hapje eten in een van de uitstekende restaurants of heerlijk een dagje shoppen!

EEN PRIMA PLEK OM VAKANTIE TE VIEREN MET VEEL VARIATIE !
Dit heerlijk, rustige vakantiepark biedt u niet alleen een prachtige accommodatie maar ook een hele mooie, tussen de heuvels liggende recreatievijver met strand. Hier kunt u lekker ontspannen tussen de bomen of op het strand genieten van een hapje en een drankje terwijl de kinderen zich vermaken op het springkussen, de speeltuin of het mega grote dambord.
 

Waterplezier en Wellness.
Als gast van Resort Brunssummerheide moet u het helemaal naar uw zin hebben. Is het weer wat minder dan is het toch leuk dat u kunt gaan zwemmen met uw kinderen. Daarom mag u GRATIS gaan zwemmen in het zwemparadijs op het zusterpark Resort Limburg van Europarcs. Dit park ligt in Susteren op 30 minuten rijden vanaf Brunssum. Voor de toegangskaartjes kunt u terecht bij de receptie. Vergeet niet uw zwemkleren mee te nemen.

De omgeving is werkelijk uniek met vergezichten over ruim 2000 ha heide, bos meertjes en heuvels. U kunt er dan ook uren ronddwalen of fietsen. Golfliefhebbers kunnen terecht op de nabij gelegen Openbare golfbaan Brunssummerheide. Een achttien holes  baan gelegen op een heuvelachtig terrein tussen de natuurgebieden Brunssummerheide en Schinveldse Bossen. Als u wilt genieten van het Bourgondische Limburgse leven kom dan naar Resort Brunssummerheide. 
 
Bezienswaardigheden.
Max Verstappen store Swalmen

De accommodatie.

De accommodatie vrijstaand, gelijkvloers met 2 slaapkamers en een slaapbank, luxe keuken met inbouwapparatuur, vaatwasser en combimagnetron en een mooie complete badkamer. De accommodatie staat op een ruim bemeten stuk grond met een mooi aangelegde tuin, een heerlijk terras en een eigen parkeerplaats. Door het onderling hoogteverschil vrij uitzicht. In september 2020 is het oude gazon vervangen door duurzaam kunstgras.

KORT OM EEN UNIEKE PLEK...  Voor U !
  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg
  • 9a.jpg

Inloggen voor leden